Vacature: Zakelijk Leider voor LUDWIG AAN DE MAAS

LUDWIG AAN DE MAAS zoekt een Zakelijk Leider
24 uur per week
Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP
Sluitingsdatum: 17-09-2021

 

LUDWIG is een Grammy Award-winnend collectief van musici, kunstenaars, cultureel ondernemers en vernieuwers. In tien jaar tijd heeft LUDWIG zich ontwikkeld tot een grensverleggende organisatie waar met radicale verbeeldingskracht vernieuwende initiatieven op het snijvlak van kunst en samenleving vorm krijgen. Dit heeft geleid tot zeer diverse projecten over onder meer gezondheidszorg en waterproblematiek waarin plaats is voor nieuwe ontwikkelingen, ontluikend talent en creatieve brede samenwerkingen. In 2022 vieren we ons 10-jarig bestaan en vindt de eerste editie van het splinternieuwe multidisciplinaire festival AAN DE MAAS plaats.

In AAN DE MAAS verbinden we ons aan de innovatieve havenstad Rotterdam. Aan de oevers van de Nieuwe Maas willen we daar vanuit onze artistieke visie bouwen aan een project dat ons eigen bestaan overstijgt en bijdraagt aan de verbeelding en vorming van de wereld van morgen.

Voor ons festival AAN DE MAAS zijn we op zoek naar een inventieve zakelijk leider die bij voorkeur beschikt over een Rotterdams netwerk. Aangezien we ons op een breed palet van thema’s begeven zoeken we iemand die ervaring heeft in verschillende werkvelden en makkelijk zijn of haar competenties inzet in diverse omgevingen.

Functie
De functie is extern gericht, de nadruk ligt op zakelijk contact met partners, sponsorships, relaties met overheden en het opbouwen van mecenaat (financiën, administratie en institutionele fondsenwerving zijn reeds gedekt binnen het team). Je bent binnen de organisatie verantwoordelijk voor de zakelijke onderhandelingen en afspraken. Op zakelijk gebied onderzoek je nieuwe mogelijkheden, creëer en benut je kansen en je denkt mee in het strategische beleid van AAN DE MAAS.

Profiel
Je kunt goed functioneren in een klein team dat vaak ook op afstand met elkaar werkt. Je hebt ervaring in het culturele veld op het gebied van strategische en zakelijke leiding en je bent thuis in wervingsstrategieën. Je hebt affiniteit met (klassieke) muziek, kunst en duurzaamheid. Je hebt een netwerk in de (Rotterdamse) culturele sector, maar bent in staat buiten de kaders te denken en verbindingen te leggen met partners uit zeer uiteenlopende sectoren op internationaal niveau.
Je voelt je thuis in een organisatie in beweging en hebt een flexibele instelling ten aanzien van nieuwe ontwikkelingen.

Praktisch
We bieden je een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid in een klein betrokken team en een dynamische omgeving, die je zelf mede vorm kan geven. De functie is in eerste instantie freelance en het honorarium is marktconform.

Nieuwsgierig? Kijk op ludwiglive.nl voor meer info over LUDWIG of bel met algemeen / artistiek directeur Peppie Wiersma op 06-53437583.

Interesse?
Mail vóór 17 september 2021 je sollicitatie (motivatiebrief in één A4 en CV) naar karen@ludwiglive.nl

More news