A Truly British Afternoon

Kom en ervaar op zondag 9 december Ludwig’s volgende stap in de muziekwereld: A Truly British Afternoon neemt u mee naar alle uithoeken van het door velen geliefde Koninkrijk van Eigenaardigheden en Wonderlijke Tradities.

De Britse muziekcultuur heeft altijd een geheel eigen pad bewandeld en zich over het algemeen weinig gelegen laten liggen aan de onstuimige ontwikkelingen die in de eerste helft van de 20ste eeuw op het vasteland van Europa gaande waren. En hoewel invloeden uit andere werelddelen en culturen wel werden verkend en verzameld, werd bij terugkeer in Groot Brittannie altijd weer het zo typische Britse klankidioom onherroepelijk toegepast.

Verwacht muziek van de buitengewoon excentrieke componist Percy Grainger, de spraakmakende Thomas Ades en het ikoon van de Britse klassieke muziek Edward Elgar.

En…..
We zijn echt ongelooflijk blij dat we op deze middag twee briljante topsolisten te gast hebben: Barbara Hannigan & David Wilson Johnson.
Samen met hun spelen we ‘Facade – an Entertainment’ van William Walton, een topcombi van Walton’s kleurrijke en jazzy muziek met hilarische, virtuoze en soms bedwelmende poezie van Edith Sitwell.

Kortom, wij hebben er zin in!

Bestel nu al je kaartjes via:
dederdeweg@gmail.com

Toegang is helemaal gratis

december 9 @ 15:00
15:00

Muziekcentrum van de Omroep

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share